Hea Teada!

๐๐”๐๐€๐’๐„๐ƒ ๐’๐ˆ๐‹๐Œ๐€๐ƒ ๐ฉ๐ž๐š๐ฅ๐ž ๐ซ๐ข๐ฉ๐ฌ๐ฆ๐ž๐ฉ๐ข๐ค๐ž๐ง๐๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐ญ๐ฌ๐ž๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ข?

๐˜–๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ช๐˜ญ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต/๐˜ฑ๐˜ข๐˜ช๐˜จ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต? ๐˜’๐˜ถ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฉ, ๐˜ด๐˜ช๐˜ช๐˜ด ๐˜š๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ช ๐˜ทรค๐˜จ๐˜ข ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ด ๐˜ทรต๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ฉ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ทรต๐˜ช๐˜ด.
Nรคiteks mina ise olen see klienditรผรผp kellel on silmad IGA JUMALA KORD vรคga punased peale ripsmepikenduste protseduuri. Mul on hea rรครคkida just enda kogemusest.
๐Œ๐ข๐ฌ ๐จ๐ง ๐ง๐ž๐ž๐ ๐ฉรต๐ก๐ฃ๐ฎ๐ฌ๐ž๐ ๐ฆ๐ข๐ค๐ฌ ๐ฏรต๐ข๐ฏ๐š๐ ๐ฌ๐ข๐ฅ๐ฆ๐š๐ ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ž๐ญ๐š๐๐š ๐ฉ๐ž๐š๐ฅ๐ž ๐ซ๐ข๐ฉ๐ฌ๐ฆ๐ž๐ฉ๐ซ๐จ๐ญ๐ฌ๐ž๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ข?
๐Ÿ‘‰๐ŸผRipsmetehnik peaks kontrollima pintseti survet geelpatjadele/teipidele, et ei vajutaks liiga tugevalt, mille tรตttu vรตib silm veidi avaneda ja liimiaurud silma sattuda.
๐Ÿ‘‰๐ŸผMehhaaniline hรตรตrdumine geelpatjadest vรตi teipidest.
Ripsmetehnik peaks jรคlgima geelpatjade/teipide kaugust silma limaskestast, et need ei oleks paigaldatud liialt lรคhedale, et nad silma vรตiks sattuda.
Kรตige kindlam on kinnitada geelpadjad teipidega, et takistada geelpatjade sattumist silma.
๐Ÿ‘‰๐ŸผAllergiline realtsioon misiganes toote vastu, mida on kasutatud protseduuri jooksul.
Nagu me teame, on mรคngus palju keemiat ning mรตned inimesed on vรคhemal-rohkemal mรครคral tundikumad, kui teised.
Protseduuri kรคigus kasutatavad tooted nagu nรคiteks primer, ripsmeliim, cleanser, booster.. sisaldavad erinevaid aineid, millest vรตib tekkida allergiline reaktsioon umbes 5-7h jooksul, kuid รผldjuhul mitte peale 24 tundi.
๐Ÿ‘‰๐ŸผRipsmetehnik peaks ka jรคlgima oma teipimisvรตtteid. Paljud ripsmetehnikud tรตstavad รผlemist laugu teipidega, et pรครคsesa paremini ligi naturaalsetele ripsmetele. Tuleb jรคlgida, et laugu ei tรตstaks liialt. Seda on mugav vaadata pisikese peegliga, nagu hambaarstidel on. ๐Ÿ™‚
Kui laugu on liiga palju tรตstetud, siis avaneb silm ning liimiaurud satuvad silma.
๐Ÿ‘‰๐ŸผNN keemiline pรตletus ripsmeaurudest.
See tekib, kui liimiaurud satuvad silma.
Tuleb jรคlgida neid punkte, mis รผlal vรคlja toodud. Lisaks vรตiks klient proovida mitte jutustada, naerda ega ka nรคtsu nรคrida. Nende tegevustega vรตivad geelpadjad nihkuda ning silm avaneda.
Paljud kliendid armastavad iluuinakuid protseduuri ajal, see on parim lahendus. Kuid ka magades vรตivad osadel klientidel silmad veidi avaneda ning liimiaurud silma pรครคseda.
Kรผll aga siinkohal mainiks รคra, enda aastate pikkuse ripsmekandmise kogemuse juures olen kรคinud ka parimate spetsialistide juures, kuid silmad on siiski punased.
Mรตnel inimesel on lihtsalt selline silmakuju, et silm ei saagi 100% tรคielikult sulguda. Oleme proovinud 101 erinevat meetodit, kuid siiski on mu silmad alati punased. Vahest lihtsalt ei olegi head lahendust sellele olukorrale, on variant loobuda ripsmepikendustest. ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
๐Š๐ฎ๐ข๐๐š๐ฌ ๐ฌ๐ข๐ข๐ฌ ๐š๐ ๐š ๐จ๐ฆ๐š ๐ฉ๐ฎ๐ง๐š๐ฌ๐ž๐ข๐ ๐ฌ๐ข๐ฅ๐ฆ๐ข ๐ฃ๐š ๐ž๐›๐š๐ฆ๐ฎ๐ ๐š๐ฏ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ฅ๐ž๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐๐š๐๐š?
รœldjuhul kaob punetus paari-kolme pรคevaga. Mรตnel kliendil paari tunniga, hullemal juhul kuni nรคdalaga.
Kui punetus ei ole paari pรคevaga tagasi tรตmmanud, oleks soovitatav รผhendust vรตtta silmaarstiga. Silmaarst kuulab vรตi vaatab ja oskab soovitada just Sulle vajaliku ravi.
โ€ผ๏ธOmast kogemusest rรครคkidesโ€ผ๏ธ aitab ebamugavustunnet leevendada apteegist kรคsimรผรผgist saadavad pรตletikuvastased silmatilgad ning lisaks ka allergiavastane ravim suukaudselt.
โ—๏ธSee ei ole ravi silmade punetuse vastu, see on รผks variant, kuidas leevendada olukordaโ—๏ธ
Kindlasti tuleks enda ripsmetehnikuga sellel teemal konsulteerida, kui selline olukord on tekkinud ning vajadusel pรถรถrduda arsti juurde.
Nb! Igasugused allergilised reakstsioonid on teie enda keha reaktsioonid antud toodete ja protseduuride vastu ning ripsmetehnik ei saa vastutada allergilise reaktsiooni tekkimise eest.
Ripsmepikenduste protseduuri ajal kasutatavad tooted on vรตรตrkehad meie organismi jaoks ning enne protseduurile tulekut tuleks korralikult lรคbi kaalutleda kรตik vรตimalikud tagajรคrjed ning kรตrvalnรคhud.
Vajadusel konsulteerida ripsmetehnikuga enne aja broneerimist!
(Pilt minu silmast)
LL Lash Lounge

Share this post

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nรตutavad vรคljad on tรคhistatud *-ga

You cannot copy content of this page